Ajankohtaista

Tekninen maaorganisaatio esittäytyy

By 17.12.2019No Comments

VG-Shippingin teknisen organisaation toimenkuvia on kuluneena vuonna tarkennettu, ja olemme saaneet joukkoomme myös uusia kasvoja. Teknisen maaorganisaation toiminnan päätavoitteena on varmistaa hoidossamme olevien laivojen keskeytyksetön liikenne, ja huolehtia mahdollisimman tehokkaasti ennakoivasta huollosta sekä kustannusten seurannasta. Teknisen osaston tärkein yhteistyökumppani ja tukipilari ovat laivojen miehistöt. Maaorganisaatio antaa kaiken tukensa laivojen päälliköille ja konepäälliköille päätöksenteon tueksi. Mutkaton yhteistyö, vuorovaikutus ja molemminpuolinen kommunikointi maaorganisaation ja laivaväen välillä on äärimmäisen tärkeää hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. VG-Shippingin miehitys, johtamis- ja teknisten management-palveluiden tarjonta on ainutlaatuista Suomessa. Tavoitteemme on tarjota yhteistyökumppaneillemme mahdollisimman tehokasta, taloudellista ja käytännönläheistä palvelua. Tiivis yhteistyö sidosryhmiemme kanssa takaa myös mahdollisuuden palvelujemme kehittämiseen ja laajentamiseen.

VG-Shippingin tekninen maaorganisaatio vasemmalta oikealle; Lassi, Marcus, Krisu, Lasse ja Thomas. 

Tarkemmat toimenkuvat ja vastuualueet:

Thomas Friis, Fleet Manager, External fleet (Aranda, Sampo, Wasa Dredgingin ja Meritaidon alukset)
Merikapteeni Thomas on työskennellyt VG-Shippingin maaorganisaatiossa vuodesta 2015. Ennen siirtymistään VG:lle hän on työskennellyt merenkulun opettajana AMK Noviassa. Thomas vastaa VG-Shippingin management palvelujen piirissä olevien laivojen toiminnoista ja palvelujen kehittämisestä, ja toimii samalla varustamon ympäristöasioiden kehittämisestä vastaavana henkilönä.

Lassi Eloranta, Fleet Manager, Own fleet (Meri, Aura, Polaris VG, Eeva VG, Mirva VG, Lotta VG ja Aava VG)
Merikapteeni Lassi on työskennellyt VG-Shippingin maaorganisaatiossa vuodesta 2016. Ennen siirtymistään maihin Lassi on työskennellyt VG:n laivoilla vuodesta 1997, joista viimeisimpänä Auran päällikkyys 2012-2016. Lassin vastuualueina on laivojen luokitukset, katsastukset ja sertifiointi, yhteydenpito viranomaisiin ja vakuutusyhtiöihin, ja hän huolehtii mm. telakointien kilpailutuksesta ja järjestelyistä, ja huoltoseisakkien aikataulutuksen optimoinnista rahtauksen ja operoinnin kanssa. Vastuisiin kuuluu myös laivojen merenkulkulaitteistot.

Lasse Smirnov, Technical Manager
Ylikonemestari Lasse on työskennellyt VG-Shippingin maaorganisaatiossa vuodesta 2019. Ennen siirtymistään maihin Lasse on työskennellyt VG-Shipping:n laivoilla vuodesta 2012, viimeisimpänä rv Arandan konepäällikkönä. Lassen vastuualueeseen kuuluu yrityksen laivaston tekniikasta ja huolloista huolehtiminen, sekä telakointien ja suurempien huoltojen suunnittelu yhdessä Fleet Managerien kanssa. Omina vastuulaivoina Aranda, Meri ja Aura.

Ville Kristian ”Krisu” Koskinen, Technical Superintendent
Ylikonemestari Krisu on työskennellyt VG-Shippingin maaorganisaatiossa vuodesta 2019. Ennen siirtymistään maihin hän on työskennellyt VG-Shipping:n laivoilla vuodesta 2018, Martta VG:n konepäällikkönä. Krisun vastuualueeseen kuuluu korjausten ja huoltojen suunnittelu sekä organisointi, Technical Managerin alaisuudessa, sekä yhtiön laivahuolto-ohjelma ShipManagerin pääkäyttäjänä toimiminen. Omina vastuulaivoina Polaris VG, Eeva VG ja Mirva VG. Krisu on erikoistumassa bioöljyn laivakäyttöön.

Marcus Holmberg, Technical Superintendent
Marcus on työskennellyt Meriaura Groupissa vuodesta 2009, ja VG-Shippingin maaorganisaatiossa vuodesta 2015. Marcuksen vastuualueeseen kuuluu laivojen tilauksista ja hankinnoista huolehtiminen, sekä yleinen huoltojen ja korjausten organisointi tarpeen mukaan.